DOMOWY CHLEB ZAWSZE JEST NAJLEPSZY
Obiecałam Wam przepis na cudowny chleb, który wczoraj upiekłam. Wystarczy dosłownie chwila by go zrobić. Chleb ten nie wymaga ugniatania ani czasu do wyrośnięcia ponieważ jest on bez mąki i drożdży. Smakuje niebiańsko, jest soczysty i pełny zdrowych składników.
Potrzebne będą:
4 jajka
500 g orzechów i nasion
50 ml oliwy z oliwek
szczypta soli
4 jajka
500 g orzechów i nasion
50 ml oliwy z oliwek
szczypta soli
Umieść wszystkie składniki w misce i wymieszaj. Mieszaninę wlewa się do formy i piecze przez około 50 minut w temperaturze 160 stopni. Polecam wyłożenie formy papierem do pieczenia.
Kiedy piszę 500 g orzechów i nasion, możesz wziąć to, co masz. Tym razem wybrałam mieszankę siemienia lnianego, pestki słonecznika, orzechy laskowe, nasiona chia, nasiona dyni i migdały. Tak niewiarygodnie dobry i niewiarygodnie prosty. Ten chleb powstaje w 2 minuty. Powodzenia!
ten chlebek wygląda fantastycznie a przepis jest banalnie prosty więc na pewno skorzystam, dzięki
OdpowiedzUsuńLove this post.
OdpowiedzUsuńRegards.
Codesarrival.com
Dealswithin.com
Promosinn.com
wygląda super! a przepis nie jest skomplikowany :)
OdpowiedzUsuń